2017-18 VITORLÁS TÁVOKTATÁSOS TANFOLYAMA LÉNYEG!

Távoktatásos elméleti tanfolyamokat tartunk 2017-2018-as idényben. A vizsgák minden hónapban legalább egyszer lehetségesek, a Tanuló felkészültségi szintjétől függően.

Annyit szükséges megtennie a tanulónak, hogy 1 napot eltölt Balatonfűzfőn, a konzultációs órát meghallgatja és/vagy felteszi kérdéseit. A konzultációs órák időpont egyeztetéssel történnek.
 

Az elméleti tanfolyam díja: 28.000 HUF
Csoportos jelentkezés esetén 10% kedvezmény biztosítunk.KIKNEK AJÁNLJUK?

  • akik tisztában vannak saját képességeikkel
  • akik nem sok a szabadidejük a munka okán, és nem szeretnének padban ülni napokig
  • akik tavasszal már szeretnének önállóan vitorlázni

  • Távoktatásos tanfolyam 4 napos gyakorlati formájában ( elmélet bármikor, gyakorlat áprilistól szeptember végéig hétvégente)
 
 

A beiratkozás napján a tanuló megkapja az oktatási segédleteket, mellyel otthon, amikor ideje engedi, elkezdheti a felkészülést így maga beoszthatja idejét. A tananyag azt a felkészülést segíti, mely a sikeres vizsgaeredmények eléréséhez szükséges. Természetesen kell hozzá a vizsgázó képessége és szorgalma is.

Minden héten 1 alkalommal biztosítunk 6 óra személyes konzultációs találkozót, ahol minden apró részlet átbeszélhető. Telefonon természetesen, rendelkezésre állunk, és megválaszoljuk azokat a kérdéseket, melyek a tanulási folyamat során magyarázatra szorulnak, és/vagy segítünk azokat értelmezni.

A 4 nap a gyakorlati napok száma. Napi 6 órával ez 24 órát tesz ki. A 4 nap gyakorlati nap egyéni igényeket kielégítve kerül kijelölésre. A gyakorlati képzés során a vizsgafeladatok elsajátítását tartjuk szem előtt.

 

Személyi és tárgyi feltételek a tanulói oldalról:

  • Az elméleti tananyag elsajátításához a tanulónak szüksége van internet kapcsolatra (wifi, mobil internet stb.), számítástechnikai eszközre (PC vagy Tablet vagy Okos telefon) és némi számítástechnikai tudásra, alapfokon felhasználói szinten.
  • A Tanulónak a tanfolyam megkezdéséig be kell töltenie a 17. életévét
  • A gyakorlati oktatás alapvető követelménye a vízbiztonság, azaz az úszástudás és a megfelelő ruházat (sapka, naptej, napszemüveg, zárt cipő, esőkabát)

 

Személyi és tárgyi feltételek az iskola részéről:

  • Az iskola biztosítja az iskolahajót, a képzett oktatót, mentőfelszereléseket és a parttal való kommunikációt, azaz biztosítja a segítségnyújtáshoz szükséges csatornákat (rádió és telefon).
  • Időjárás előrejelzés internet segítségével.


Vizsganap: minden hónapban a Tanulók felkészültségi szintjétől függően., Budapest, Nemzeti Közlekedési Hivatal

 

 
Balatoni vitorlazas