Vitorlázási alapismeretek ONLINE 2012

This is a SEO version of Vitorlázási alapismeretek ONLINE 2012 Page 1
To view this content in Flash, you must have version 8 or greater and Javascript must be enabled. To download the last Flash player click here

Ez a tankönyv nem letölthetö, kereskedelmi forgalomban nincs megvásárolható példánya.

Azzal a céllal készült, hogy képet alkosson egy kezdö számára, hogy melyek azok a fizikai ( hidro- és aerodinamikai ) ls biztonságtechnikai ismeretek, melyek feltétlenül szükségesek a vitorlássport megértéséhez, és elsajátításához.

Tisztelt Olvasó! Az itt olvasható online tankönyv volt az, amely az elsö szakmai olvasmányom volt. A mai napig megállja a helyét a hazai szakkönyvek sorában. Mielött Ön jelentkezik egy kezdö tanfolyamra, képet kell kapnia arról, hogy mit is kell tudnia egy leendö vitorlázónak. A vitorlázás alapjainak elsajátítása nem túl hosszú idö, viszont a tananyag ahhoz, hogy valaki sikeres vizsgát tegyen, meglehetösen sok. Az itt olvasható szakkönyv csak az elméleti kérdések egy részére ad választ. A tanfolyam során ezeket a kérdéseket átbeszéljük, a látszólag érthetetlennek tünö dolgokat értelmezzük. Az összefüggések a tanfolyam során nyerik el végsö tartalmukat.

A HÁLÓZATRA KÉSZÍTETTE A MÁSODIK HULLÁM HAJÓZÁSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 2012

A tankönyvböl 2 példány van a birtokunkban, az egyik Boros Béla és Dömel Vilmos írása. Kiadó az Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó. 1984

Az utóbbit, melyet olvashatnak, Gébler József szerkesztette, és a Nitrokémia Ipartelepek Müszaki Könyvtárának tulajdona volt.

FlippingBook Gallery Component. Demo version. Page flip flash gallery for Joomla.
Balatoni vitorlazas